Steja Transport International NV is een onafhankelijk bevrachtingkantoor voor de binnenvaart gevestigd in Brasschaat (bij Antwerpen).

Steja bevracht/transporteert alle niet vloeibare goederen zoals : ertsen, steenkolen, meststoffen, fosfaten, granen, diervoeder (zie lager), derivaten, (vervuilde) grond, containers, projectlading en houtproducten zoals stamhout, houtsnippers, recyclagehout, enz.

Daarenboven is Steja Transport International door SGS gecertificeerd voor GMP goederen volgens het OVOCOM hoofdstuk BC-06 : Bevrachting via binnenvaart van diervoeders of ‘te verwerken nevenstromen’.

De onderneming kan beroep doen op een vloot van ultramoderne schepen. De schepen zijn dubbelwandig, hebben ADNR en beschikken over de modernste apparatuur aan boord zodat ze kunnen ingezet worden voor elk transport.

Het actie terrein spreidt zich hoofdzakelijk uit van het ARA gebied (Antwerpen-Rotterdam-Amsterdam) over de grote West-Europese rivieren (Rijn, Moezel en Saar, Main en Donau) tot in de Balkan. Niettegenstaande kan er ook transport ingelegd worden naar de Duitse Kanalen.

De expertise van de directie en het voltallige personeel spruit voort uit het feit dat elk van hen uit de scheepvaart afkomstig is wat een efficiënte en correcte afwikkeling van uw transport ten goede komt.

STEJA TRANSPORT INTERNATIONAL NV ….  Daar vaart u wel bij ….

 
Steja Transport International
Boterhamvaartweg 2 unit 1B
2030 Antwerpen

Tel. :   + 32  3 685 40 04
Fax :   + 32  3 685 40 01
Email:  info@steja.be

Boekhouding: +32 3 808 04 63

BE 0458 982 224