Wat doen wij?

Bevrachting

Steja Transport International NV is een onafhankelijk bevrachtingskantoor voor de binnenvaart gevestigd in Antwerpen.

Steja bevracht/ transporteert alle niet vloeibare goederen zoals: ertsen, steenkolen, meststoffen, fosfaten, granen, diervoeder
(zie lager), derivaten (vervuilde) grond, containers, projectlading en houtproducten zoals stamhout, houtsnippers, recyclagehout, enz.

Daarenboven is Steja Transport International door SGS gecertificeerd voor GMP goederen volgens het OVOCOM hoofdstuk BC-06: Bevrachting via binnenvaart van diervoeders of ‘te verwerken nevenstromen’.

Steja ... Daar vaart u wel bij ...

De onderneming kan beroep doen op een vloot van ultramoderne schepen. De schepen zijn dubbelwandig, hebben ADNR en beschikken over de modernste apparatuur aan boord zodat ze kunnen ingezet worden voor elk transport.

Het actie terrein spreidt zich hoofdzakelijk uit van het ARA gebied (Antwerpen-Rotterdam-Amsterdam) over de grote West-Europese rivieren (Rijn, Moezel en Saar, Main en Donau) tot in de Balkan. Niettegenstaande kan er ook transport ingelegd worden naar de Duitse kanalen.

De expertise spruit voort uit het feit dat ze afkomstig zijn uit de scheepvaart wat een efficiënte en correcte afwikkeling van uw transport ten goede komt.